10 ianuarie 2009

Interviu cu RaceR

   Mi-a venit un chef nebun de luat interviuri. Si m-am gandit sa incep seria interviurilor cu o persoana din domeniul COUNTER-STRIKE-ului. Este din Constanta, are 18 ani si era considerat un maestru al "awp-ului".

 Este vorba despre George "RaceR". Numele de familie nu te intereseaza. Cel care a luat interviul sunt eu, adica tzotzo sau Andrei sau nitro.

 Salut George! Ce ai mai facut in ultima vreme ?

RaceR ®: Salut Andrei , in ultima vreme m-am pregatit pentru examenul de permis de soferi.

 Stiu ca esti in clasa a 12a . Stiu si ca de CS te-ai lasat de ceva timp. Cu ce iti ocupi timpul, in afara de invatat ?

RaceR ®: Da, intr-adevar m-am lasat de CS pentru ca la nivelul tarii noastre nu reprezinta decat o pierdere de timp (doar la noi in tara) , iar in rest petrec timpul alaturi de prieteni, colegi, iesiri prin oras etc.

 Hai sa mergem putin inapoi in timp. Te stiu de pe vremea cand CSul prin Maniax era in mare trend. Cam cat jucai zilnic pe vremea aia ?

RaceR ®: Adevarul este ca la vremea respectiva , acum aproximativ 4 ani, CS-ul era un mare trend si imi facea placere sa ma joc dupa scoala 2-3 ore, timp pe care mi-l umpleam aproape in fiecare zi.


 In trecut, am auzit zvonuri conform carora Bandi a fost mentorul tau in ale cs-ului. E adevarat?

RaceR ®: Mentor e prea mult spus... un jucator preferat mai de graba.Dar preferam mai mult pe Shadow a fost un jucator complet toata cariera petrecuta in CS.

 Apoi, forte games. La ce echipe ai activat ?

RaceR ®: Cand am inceput sa joc CS la nivel profesionist a fost atunci cand am intalnit pentru prima data sala forte-games (2003-2004 nu mai stiu exact).Am format personal o echipa cu care am avut succes (new Generation kids), apoi a urmat o perioada de pauza 2 luni de zile dupa care am revenit iar la aceeasi echipa.Am mai jucat si la abis si xgen cu care am avut performante foarte bune.

 Si cu ce jucatori te-ai inteles cel mai bine? Personal, mi-a placut cum te intelegeai cu ratyx pe vremea primului nGk, si cum te-ai inteles cu Revy pe vremea Huliganilor, si cu szr la abis.

RaceR ®: M-am inteles si inca ma inteleg foarte bine cu toti jucatorii de CS cu care am colaborat, si cu care sunt in continuare prieten, dar cel mai bine ma inteleg cu REvy.

  Care sunt cei mai buni 3 jucatori constanteni de counter-strike? In afara de tine, bineinteles.

RaceR ®: Pai in afara de mine cei mai buni jucatori ar fi Sedan,DecE,Bandi (mentionez in afara de mine).

 Ia zi-mi. Care este cea mai mare performanta "counteristica" a ta ?

RaceR ®: Cea mai mare performanta "counterstica" cred ca a fost la calificarile nationale la concursul kode5 unde am obtinut locul 5 pe tara si la ESL unde am luat locul 4 in Romania.


 La kode5, cand ati luat locul 5, cu abis parca, nu ? ce line-up aveati ?

RaceR ®: Da cu abis am obtinut locul 5 la kode5 , line-up : RACeR, cr0w, SZR, Tweety si MaRaN .

 Nu stiu daca stii, dar s-a spus despre tine, atunci cand erai cu Hooligans in A, dupa ascensiunea voastra nebuna,ca esti viitorul polar al Eq-ului. Ce parere ai de asta?

RaceR ®: Cum sa nu stiu ? :)) Am avut sansa sa joc la echipa Eq, care pentru mine a fost, este si va fi, cea mai buna echipa din Romania, insa am preferat sa joc alaturi de prietenii cu care am pornit la prima echipa.  Sfat : Profita de sansa pe care o ai la momentul respectiv la fel cum este si vechiul proverb : "Nu lasa pe maine ce poti face azi ".


 Crezi ca toti banii cheltuiti de tine la sala (ore+mancare+suc+altele) si pentru deplasari pe la lan-uri au fost o investitie proasta? Sau satisfactia pe care ti-au generat-o victoriile din PGL si de la lanuri si respectul comunitatii, in general, e nepretuita?


 RaceR ®: Nu cred ca am facut o investitie proasta, pentru ca satisfactia pe care ti-o ofera acest joc este foarte mare, spiritul de invingator, moralul si respectul reciproc pe care il au toti jucatorii de CS. Iar pentru celelalte exista MasterCard.

 Dar ce parere ai de cum arata counter-strike-ul si gamingul din Romania, in momentul de fata? Desi nu prea mai sunt la curent cu ce se mai intampla, am impresia ca e pe o panta descendenta.

 RaceR ®: Parerile mele sunt impartite pentru ca in momentul de fata multe echipe se lasa de CS , dar apar unele noi cu caracter pozitiv si care, daca se antreneaza, pot ajunge departe. Insa gaming-ul din Romania este in mare dezvoltare doar pentru echipele de top 3; pentru ca echipele vechi nu isi mai dau interesul.

 Gata cu counter-strike-ul. Sa il lasam pe RaceR in demo-uri si in analele pgl-ului. Te-ai gandit vreun pic ce ai de gand sa faci in viitor?


RaceR ®: Ok , da normal ca m-am gandit. Vreau sa fiu iau examenul de bacalaureat de anul acesta, apoi vreau sa ma inscriu la facultatea de drept, dupa care ma asteapta o cariera in Politia de Frontiera.

 Ok. Gica, ce sa zic, merci mult ca mi-ai acordat acest interviu.

RaceR ®: Oricand, cu cea mai mare placere.

 Iti doresc mult succes la BAC si la examenul pentru permisul de conducere! Ne vedem in traficul din Constanta, dar dupa sesiune!

RaceR ®: Merci mult! Bafta! 


7 comentarii:

Anonim spunea...

frumos frumos :))

Anonim spunea...

iata ca am corelat si cu userul de pe forum :D

Anonim spunea...

frumos:) mai tii minte tzotzo cand erai la mine la brasov si ne-am jucat pe steamu' lu racer?:D

Anonim spunea...

:)))))))))))))))))))...ce comicccc

Tzotzo spunea...

Nu stiu ce e comic aici. Atata timp cat tu crezi ca este comic, puteai sa te semnezi macar.

Anonim spunea...

GioaNkeY esti vedeta :)

Anonim spunea...

GYYkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk