12 ianuarie 2009

ZEUL Muzicii Rock !

 Dupa cum poate ai observat, am scos sondajul referitor la viitoarea campioana a Romaniei, enervat fiind de mizeria din fotbalul romanesc si de ponderea imensa de stelisti printre vizitatorii blogului meu.

 Nu mai stiu, parca pe hotnews am citit ca un ziar din Anglia a facut un sondaj, precum cel pe care vi-l propun acum eu voua. Zeul muzicii rock.

 Da, sunt curios care este preferinta ta. Nu, nu sunt rocker, dar, Da, ascult muzica rock de calitate.  Nu, nu ma identific in tipologia persoanelor netunse, nespalate, negru imbracate, si mai mereu drogate.

 Da, respect muzica rock, si pe oamenii normali care asculta acest gen. Nu, nu am nici o problema cu cei care dau din cap precum salbaticii sau care fac pogo; e treaba lor.

 Da, sunt convins ca cei pe care i-am mentionat in poll nu sunt toti intre cei mai buni in topurile facute de specialisti, si Da, intentionat nu i-am mentionat pe Beatleshi in sondaj. 

 Da, unii dintre ei sunt printre preferatii mei, si Nu, nu cred ca a existat, exista, sau va exista vreodata o voce si un personaj precum Freddie Mercury. 

 Vorba unui mare pedagog: "cele zise fiind spuse", va las sa votati ! 

2 comentarii:

boundyg spunea...

La subiectul acesta , raspunsul e unul singur si acela este Steve Tyler de la Aerosmith . Cel putin in opinia mea . Ca sa fac un mic clasament . Dupa aceea urmeaza Freddie Mercury de la Queen si Mick Jagger de la Rolling pe un binemeritat loc III . Rock rullz :)

Anonim spunea...

Eu l-as pune in top si pe Bruce Dickenson, solistul trupei Iron Maiden. Si pe el l-as si vota. Parerea mea.